Farmárske TRHY U Ovocinára

[:sk]V sobotu 15.10.2016 od 09.00 h do 19.00 h v areáli našej firmy Vás opäť budú čakať farmári s ich výrobkami – ovocie, zelenina, syry, žinčica, mäsové výrobky, domáce vajíčka, cestiviny, sirupy, džemy, šťavy, vína, výrobcovia koláčov, perníkov, včelári s medom, propolisom, bylinkár a i. Príde aj výrobca špičkovej čokolády, a tiž tu bude pre Vás skvelá káva a šťavy na bycikli podávané. Ukážky výroby oštiepkov a opekané oštiepky.
Kováč s kováčskou dielňou, píšťaly a iné.
Vozenie na koňoch a poníkoch.
Parkovanie – hneď u vjazdu z hlavnej cesty bude stáť firemné vozidlo/samolepky listy/ a poverená osoba Vás bude navigovať na rozľahlý pozemok vedľa našej firmy, ktorý bude slúžiť ako parkovisko pre návštevníkov.
Príďťe si zakúpiť kvalitné výrobky a podporiť pestovateľov a remeselníkov.
Tešíme sa na Vás !

Prečo výrobky od prvovýrobcov ? Možno preto, že majú radi svoje včely, zvieratá , stromy, či tradičné remeslo, odovzdávané často po generácie. Ich výrobky sú kvalitné a poctivé, tak ako ich remeslo. Zákazník je pre nich vzácny hosť a partner. Tak ako farmár potrebuje priamy kontakt so zákazníkom, aby počul jeho názor a priania, tak má aj zákazním možnosť sa dozvedieť odkiaľ a ako sa výrobky vyrábajú a priamo získať odpovede na svoje otázky.

Nájdete nás: Zo Skalice ísť smerom na Mokrý Háj, na pol ceste na vrchole kopca, za autobusovou zástavkou Záhradky v zákrute doprava na poľnú cestu. Je to najvrchnejšia vinohradnícka cesta. Po 400 m posledný dom s označením firmy. Oproti domu je kaplnka a veľké pole.

prihlaska-na-jarmok[:]