3 – NÁSOBNÝ ŠAMPIÓN !!! ovocné víno Šípkové „Maria Theresia“ r. 2016

[:sk]

3 – NÁSOBNÝ ŠAMPIÓN !!!
Naše ovocné víno Ovocné víno Šípkové „Maria Theresia“- barik medium, ročník 2016, zber január, február 2016 získalo 3. titul Šampión ovocných vín a Zlatá medaila na 6. Celoslovenskej výstave vín s medzinárodnou účasťou v Skalici.
Šampión ovocných vín a Zlatá medaila – Regionálna výstava vín Radošovce 2017
Šampión ovocných vín a Zlatá medaila – Medzinárodná výstava vín Goral Vine Fest International 2017
„Farba jantárová s figovým závojom na periférii, vôňa plná sladkastá, ovocná figovo – citrusová, až pomarančová. Chuť plná kôstkového ovocia, sladkých pomarančov a fíg, doplnená vanilkou, čerstvo upraženou kávou a s čokoládovým záverom.“
Luxusné plné víno na výnimočné príležitosti.
Do výroby tohto vína sme vložili veľmi veľa tvrdej práce, vedeli sme o jeho nesporných kvalitách, ale že dostane až 3 x titul šampión, sme nečakali.
Som veľmi rád, že kvalitné ovocné vína získavajú čoraz viac prívržencov medzi vinármi. Nakoniec sú hodnotené tou istou 100 bodovou stupnicou. Dôležité pre nás je, že sme sa vybrali cestou kvality a tento prístup nám prináša úspech. Rád by som bol, keby milovníci vín neriešili, či je vyrobené z hrozna, alebo iného ovocia, ale ako sa pristupuje k výrobe od prvého kontaktu s ovocím až po pohárik hotového vína. Sme nesmierne radi za našich zákazníkov a ďakujeme v prvom rade priaznivcom našich vín. Vďaka Vám môžme byť tvoriví, hrať sa s výrobou a objavovať nové cesty. To je na výrobe vína asi najkrajšie.
Ďakujeme a nesmierne si vážime tohto prestížneho ocenenia.
IMG_20180427_144526Maria theresia etikety

[:]