Súťaž

V spolupráci s vinotékou Vínečko sme pre Vás pripravili súťaž o 6 ks našich vín.
Takto krásne súťaž odpromoval majiteľ vinotéky Vínečko a úžasný človek  Libor Gašpierik. Všetky vinárstva, ktorých vínka má v ponuke má pochodené, majiteľov pozná osobne, ako i ich prístup. Ak ste z Bratislavy a chcete si vybrať vínko pre Vás, tak nikto Vám neporadí lepšie.
„Sveto unikátne ovocné vína od Martina Hrehora zo Skalice, ktorým udeľujeme ? najpoctivejších bodov. SÚŤAŽTE s nami o kartón týchto EXCELENTNÝCH vín z r. 2020 

Ovocinár Hrehor s r.o. venoval do súťaže kartón týchto mimoriadne vyvedených vín, podotýkame, že zo ? ovocia a v prvotriednej The BEST kvalite! : 1/ letných hrušiek 2/ zo sliviek & mirabeliek 3/ z čierných ríbezlí 4/ z čerešní & višní 5/ z rebarbory a z 6/ višní ..

Ak poznáte Martina, alebo aj familiárnejšie prezývaného Ovocinár  , určite nám dáte za pravdu, že patria medzi najlepšie široko ďaleko, kde siaha naša galaxia …. My to vieme a sme o tom osobne presvedčení ?

Pokiaľ chcete vyskúšať a dotknúť sa skutočne tohoto vinárskeho Olympu ?? , súťažte s nami a liknite do stredy 2.12.12 tento post, alebo napíšte do komentára čokoľvek milé, osobné, vinárske, predvianočné … ???

Pokiaľ si ale chcete aj inak zabezpečiť pohodové Vianoce, môžte si prísť vybrať k nám do vinotéky Vínečko vo Fresh Market – farmárska tržnica, alebo objednať na stránke vinárstva Ovocinár https://ovocinarhrehor.sk/ , máme jednotné ceny ?), kde nájdete aj ďaľšie vinárske skvosty ovocných vín Martina Hrehora – Ovocinára …. Veľký TIP na šípkové vínka z ľadových zberov šípok … 

Priatelia všetko dobré ??“

A my Vám držíme palce v súťaži…