21.10.2021 nám biele a rosé fľašuje Lipera…

Dnes sme fľašovali biele ovocné vína a roséčka r. 2021. Vínka naplnili do fliaš profíci s mobilnou plniacou linkou od spol. Lipera SK. S fľašovaním nám pomáhali naši priatelia. Všetkým im patrí naše veľké poďakovanie. S hlbokou úctou sa pred nimi skláňam, pracovať v takom vetrisku, aký bol dnes. Priznám sa, že som čakal, že ráno ako vystúpili z auta, že sa zoberú rovno preč. Ani by som sa im nedivil. Na záver sa i počasie koľko toľko umúdrilo.
A na čo sa môžete tešiť ? Mladé broskyňové, z hrušiek, rebarborového sme vyrobili niekoľko a každé je iné. Skvelé jahodové bude venované našim priateľom z dobového spolku Satyros, prezradíme, že bude „Satyrosé“. Okolo Silvestra zberané trnky dozreli do krásneho vína „Otec a Syn“. A ešte jedno archívne víno, ktoré nepôjde do predaja.
Okoštovať ich môžete už túto sobotu 23. októbra na Dni otvorených búd v našom vinárstve Ovocinár Hrehor s.r.o. Tešíme sa na Vás !
P.S.: Sašenka, tak veľmi by som Ti chcel naliať vína, ktoré sme spolu založili. Vždy som so zatajeným dychom čakal čo povieš, aké je. Tak si sa tešila aké bude nové jahodové. Úplne vidím Tvoj krásny úsmev a ako Ti žiaria oči. Tak do nebíčka, na zdravie, Láska moja !
https://photos.google.com/photo/AF1QipOVIYakWkjxNk702s3p_HLMdav5Hlss-yGG_S8q