Vianoce malým…

Vianoce malým…
Priatelia, lockdown pred Vianocami spôsobí, že vianočné nákupy sa budú realizovať buď cez eshopy, alebo opäť v hypermarketoch. V hypermarketoch, ktorí majú na tržbách Vianoce celý rok, cez lockdown duplom.
Prosím Vás, dajte prednosť malým slovenským podnikateľom. Pestovatelia, remeselníci, fitká, tetovacie štúdiá, kvetinárstva atď, atď…Pokiaľ sú zatvorení, určite Vám radi dajú napr. darčekovú poukážku. O drobných predajcoch bez kamennej predajne ani nehovorím. Z predvianočných tržieb často dlho žijú ich rodiny, alebo poplatia faktúry za výrobu výrobkov, ktoré plánovali v tomto období predať. Miesta kde mohli popredať zatvorili, kto vie na ako dlho. Ak nepredajú teraz, po Novom roku ťažko.
Ak máte svojho obľúbeného výrobcu, prosím Vás podporte ho. Podporujete i jeho rodinu. Vždy sa nájde spôsob ako sa s nimi dá skontaktovať.
Ďakujem Vám veľmi pekne za všetkých !
P. S.: Priatelia predajcovia nezúfajte. No tak sa nebudeme teraz ňaháňať. Spomalíme, stíšime sa, ponoríme sa do seba. A budeme sa ťešiť z blízkych, ktorých okolo seba máme. Veď o tom sú Vianoce…