Great Taste Awards 2023… “Stibor zo Stiboríc a Beckova”, r. 2021

Great Taste Awards 2023…
Máme veľkú radosť, že naše ovocné víno Z arónie “Stibor zo Stiboríc a Beckova”, r. 2021, získalo na Great Test 2023 ocenenie 1*…
Toto víno už zdobí platinová medaila Great American International Wine Competition New York 2022 a zlatá medaila Radošovce 2022.
Great Test je najväčšie a najdôveryhodnejšie a najprísnejšie ocenenie jedál a nápojov na svete. Testovanie jedál a nápojov skupinou viac ako 500 odborníkov. Great Taste sú veľmi uznávanými medailami ocenenenia, spôsob, ako získať čestnú, priamu a nestrannú spätnú väzbu od kuchárov, kupujúcich, autorov potravín a maloobchodníkov.
Ako je táto súťaž prísna dokumentuje i to, že naše ovocné vína „Ordinary Love“ a „Letná noc“, ktoré obe získali na medzinárodnej súťaži vín Terravino 2022 v Izraeli zlatú medailu a dokonca Zlatú medailu TERRAVINO SUPERNOVA 2022 YOUNG WINE, na Great Taste 2023 neuspeli.
Toto víno už je žiaľ vypredané. Je úsmevné, že na začiatku roka, kedy sme toto víno prihlasovali, ho bolo dosť. Teraz nemáme na akú fľašu nalepiť medailu z tejto súťaže. A to bolo najdrahšie víno v bežnej ponuke. Za to Vám, našim zákazníkom, patrí veľké poďakovanie.
Ďakujeme !
Ponuka našich ovocných vín na: https://ovocinarhrehor.sk/kategoria-produktu/vina/