LIMITOVANÁ EDÍCIA „MLADÍ UMELCI“ …

LIMITOVANÁ EDÍCIA „MLADÍ UMELCI“ …
Na začiatku bol projekt edícia „ART EDITION“(30 jedinečných diel v náklade 10 kusov podpísaných a očíslovaných žiakmi, autormi diela. Spolu 300 fliaš tejto unikátnej edície. Výťažok z predaja pôjde na exkurziu žiakov za svetovým umením. ), kde sme vybrali od každého žiaka iba jedno dielo. Mnohé ďalšie práce ale boli také krásne, že sme vytvorili ďalšiu edíciu – „MLADÍ UMELCI“.
Autormi diel sú študenti 2. ročníka Střední škola průmyslová a umělecká Hodonín, ČR. www.prumyslovka.cz
Nie som kritik umenia, ale ako pri víne platí, že najlepšie je to víno, ktoré mi chutí, tak asi aj pri obraze, buď sa mi páči a osloví ma, alebo nie. A práce týchto mladých umelcov sú nádherné.
Možno Vás zaujmú i citáty veľkých svetových umelcov o maľbe a umení, ktoré sú pri každom diele.
Tieto diela sme spojili teraz so suchším vínom, opäť so sviežim, iskrivým a netradičným FRIZZANTE Z rebarbory, r. 2022, 0,75l polosladké, senzoricky polosuché, sýtené.
Farba svetlá žltkastá po dužine letných hrušiek. Vôňa pikantná, po citrónovej tráve, jahodách a rebarborovom koláči. Chuť svieža s pikantnou kyselinkou so sladkým ovocným záverom pečeného koláča.
celk. alkohol 10,7 % obj.
celk. kyselinky 12,0 g/l
cukry 16,5 g/l
Podávajte vychladené na 5-7 °C, vhodné pre vegánov.
Ďakujem žiakom a škole za skvelú spoluprácu a verím, že títo mladí umelci majú veľkú šancu byť v budúcnosti známi maliari veľkého formátu. Držíme im palce.
Na zdravie priatelia !
Toto krásne, ľahké, letné osviežujúce vínko si môžete objednať na: