Meníme názov firmy….

[:sk]Meníme názov firmy….
Priatelia, život často prináša veľké zmeny. Veď i naša malá firma prešla za veľmi krátky čas obrovským vývojom. Od vín našich starých otcov, teda živých vín, až po unikátne vína svetového formátu. Na tento progres sme veľmi hrdí.
Trpezlivo sme z vín, na ktoré sa často pozerá zhora, vytvorili vysokokvalitné ovocné vína. Naviac sa nám podarilo vytvoriť niekoľko unikátnych vín, ako napr. z divých čerešní. Pokiaľ mám vedomosť takéto víno nevlastní nikto.
Zvolili sme veľmi náročnú cestu, cestu špičkovej kvality. S dôrazom na maximálnu kvalitu vstupnej suroviny. Preto nevykupujeme ovocie, každý plod je prezretý, lebo len taký má najviac chuťových a aromatických látok. Oberaný prebierkou, prebraný a poumývaný. U šípok naviac, každá ručne očistená. Povedzte, kto to takto robí ?
Príliš často vidím, ako sa niekto snaží dosiahnuť zdanie kvality výrobou ovocných vín z koncentrátov / zákon to Bohu žiaľ umožňuje/, často umelo prichutených, prifarbených a navoňaných. A kopírovanie. Touto cestou my nikdy nepôjdeme.
Práve naopak. Poctivá kvalita, netradičné a vzácne vína a vína vyrobené pre privátneho zákazníka. To je naše smerovanie. Chceme si vychutnávať výrobu vín, aby ste sa z ich kvality potom mohli tešiť Vy. Aj preto sú to často len nízko limitované edície. A pod svoju prácu sa podpisujeme vlastným menom.
Ovocinár Skalica s.r.o. sa mení na Ovocinár Hrehor s.r.o. a vytvárame vlastnú značku „HREHOR Rare Fruit Wines“.
Za návrh loga patrí veľké poďakovanie Alexandre Hurbanovej a Reklame Rangl.

Bez názvu – 4LOGO FACEBOOK[:]