Farmárske trhy u Ovocinára v Skalici….

Farmárske trhy u Ovocinára v Skalici….
pozývame Vás na Farmárske trhy v sobotu 30.05.2020 v čase 09.00 – 17.00 h v priestoroch vinárstva Ovocinár Hrehor s.r.o. v Skalici. Pestovatelia a remeselníci, s ponukou kvalitných lokálnych potravín a tradičných remeselných výrobkov.
V dôsledku opatrení súvisiacich s COVID 19 mali hypermarkety obrovské tržby a práve títo drobní, domáci pestovatelia a remeselníci bojujú o prežitie. Väčšina z nich predáva na veľkých podujatiach, ktoré stále nie sú povolené. Ihneď po povolení podujatí s účasťou max. 100 osôb by sme radi našich priateľov farmárov a remeselníkov podporili a Vám umožnili nakúpiť si kvalitné výrobky.

Nájdete nás: Zo Skalice treba ísť na Mokrý Háj, na pol ceste na vrchole kopca za autobusovou zástavkou Záhradky v zákrute doprava, potom 400 m, je to posledný dom č. 5055, pred ním je kaplnka a veľký drevený pres s označením firmy.
Parkovanie: odporúčame parkovať popri príjazdovej ceste z hlavnej cesty, alebo na parkovisku pred záhradkárskou osadou Záhradky. Vodičov prosíme o zvýšenú ohľaduplnosť voči chodcom, ako i iným vodičom v okolí farmárskych trhov.

Tešíme sa na Vás !