VEĽKÁ NOC NA HRADE ČERVENÝ KAMEŇ

VEĽKÁ NOC NA HRADE ČERVENÝ KAMEŇ

8. – 10. apríla 2023

🐣 Stále neviete ako stráviť tento rok veľkonočné sviatky? Príďte na hrad Červený Kameň a zažite Veľkonočné podujatie ako nikdy predtým!
🏰 Spoznajte krásu nášho historického hradného interiéru na prehliadke so sprievodcom, ktorý vám odhalí všetky tajomstvá tohto malebného miesta. Naši sprievodcovia vám vyrozprávajú príbehy hradu Červený Kameň.
🎭 Ak máte radi divadlo, nenechajte si ujsť divadelné predstavenie Alica v krajine zázrakov v našich hradných pivniciach. Uvidíte všetky vaše obľúbené postavy z príbehu, s ktorými môžete nazrieť do fantastického a tajomného sveta.
🧺Na nádvorí môžete obdivovať remeselné stánky s rôznymi originálnymi výrobkami alebo ochutnať tradičné miestne špeciality. V kaviarni si môžete zase užiť príjemné chvíle s dobrou kávou a dezertom.
🦅 Pre milovníkov zvierat sa nachádza v areáli hradu sokoliarsky dvor, kde si môžete pozrieť množstvo majestátnych dravcov.
🌿 V prípade prívetivého počasia sa pokojne poprechádzajte v priľahlom anglickom parku a relaxujte v lone prírody.
🌦️☔🌈 Podujatie sa uskutoční za každého počasia, tak neváhajte a príďte si užiť nezabudnuteľný deň na hrad Červený Kameň s rodinou alebo priateľmi.
🐣 Tešíme sa na vás! 🐇