Veľké poďakovanie

Veľké poďakovanie
všetkým našim zákazníkom, priateľom, ktorí nás počas uplynulých dvoch mesiacov podporili, či už nákupom, prísľubom finančnej pomoci v príp. potreby, zdieľaním príspevku, alebo iným spôsobom z celého srdca chceme poďakovať za podporu.
Restrikčné opatrenia nás zasiahli v čase, kedy sme celú finančnú rezervu použili na kúpu vozidla, lebo staré sa pokazilo. V čase fľašovania vín a octov. V čase nákupu filtračných dosiek, fliaš, etikiet, korkov. V čase rezu stromov v sade. Všetky tieto práce sa nedajú zastaviť, treba ich spraviť presne v danom čase.
Ako pozitívum celého vnímam,že sme konečne rozbehli eshop a poznanie, že stále sú tu ľudia so srdcom na správnom mieste.
Od štátu prišla prvá pomoc po dvoch mesiacoch. Veľmi dobre si uvedomujeme, že vďaka Vám, ktorí ste nám pomohli práve v tomto neľahkom čase sme mohli pokračovať v svojej práci a naše vinárstvo prežilo. Môžme naďalej pre Vás vyrábať poctivé výrobky. Nebolo to ľahké a situácia určite ešte ani zďaleka nie je späť ako pred tým. Ale najhoršie máme hádam už za sebou. Vďaka Vám.
Ste skvelí ľudia a my Vám zo srdca
ĎAKUJEME !!!