Great taste 2020 – ovocný ocot šípkový

Máme veľkú radosť, že náš ovocný ocot Šípkový získal na Great Test 2020 ocenenie 1*.
Great Test je najväčšie a najdôveryhodnejšie a najprísnejšie ocenenie jedál a nápojov na svete. Testovanie jedál a nápojov skupinou viac ako 500 odborníkov. Great Taste sú veľmi uznávanými pečaťami schválenia, spôsob, ako získať čestnú, priamu a nestrannú spätnú väzbu od kuchárov, kupujúcich, autorov potravín a maloobchodníkov. Z 12000 prihlásených výrobkov získalo ocenenie necelá tretina z nich.
Ovocný ocot Šípkový, rok zberu 2018, 0,2 l balenie, “živý”, teda nepasterizovaný, bez konzervačných látok, filtrovaný. Jemný, ale silný 17 g/l kys. octovej, odporúčame ho riediť. Luxusný chuťovo podobný balzamikovému octu. Top produkt medzi nášmi ovocnými octami.
Kombinovanie s jedlom:
Aromatika úžasne kombinovateľná s pokrmom obsahujúcim ananás, jahody ale aj javorový sirup, sušené figy, rebarboru, banán a celú kategóriu dymových tónov vrátane čokolády a vanilky. Jeho chuťové vyváženie ho neusmerňuje na jediný typ jedla avšak spomínané aromatické spojenie ponúkne úžasnú chutnosť a celkové stvárnenie jedla je priestor na kreativitu. Od sladkých, cez pečené mäso rôzneho druhu po bezmäsitú kuchyňu hľadajúcu náhradu za balsamico je využitie takmer neobmedzené. Tento ocot je určený pre tých, ktorí sa z varenia tešia.
Objednávajte na: https://ovocinarhrehor.sk/product/ovocny-ocot-sipkovy/