Great Test 2020 – ovocné víno šípkové, „Maria Theresia“, r. 2016

Máme veľkú radosť, že naše ovocné víno šípkové, „Maria Theresia“, r. 2016, ľadový zber, získalo na Great Test 2020 ocenenie 1*.
Great Test je najväčšie a najdôveryhodnejšie a najprísnejšie ocenenie jedál a nápojov na svete. Testovanie jedál a nápojov skupinou viac ako 500 odborníkov. Great Taste sú veľmi uznávanými pečaťami schválenia, spôsob, ako získať čestnú, priamu a nestrannú spätnú väzbu od kuchárov, kupujúcich, autorov potravín a maloobchodníkov. Z 12000 prihlásených výrobkov získalo ocenenie necelá tretina z nich. Tohto roku dostali všetky prihlásené ovocné vína z celého sveta najviac 1*. A my sme boli medzi nimi !
„Farba jantárová s figovým závojom na periférii, vôňa plná sladkastá, ovocná figovo – citrusová, až pomarančová. Chuť plná kôstkového ovocia, sladkých pomarančov a fíg, doplnená vanilkou, čerstvo upraženou kávou a s čokoládovým záverom.“
Šampión ovocných vín a Zlatá medaila – Regionálna výstava vín Radošovce 2017
Šampión ovocných vín a Zlatá medaila – Medzinárodná výstava vín Goral Vine Fest International 2017
Šampión ovocných vín a Zlatá medaila – 6. Celoslovenská výstava vín s medzinárodnou účasťou v Skalici 2018
Špeciálne pre Bratislavské korunovačné slávnosti
a pri príležitosti 300-tého výročia narodenia panovníčky Márie Terézie 1717 – 2017, ktorá sa významným spôsobom zaslúžila za rozvoj ovocinárstva a krajinotvorby našej krajiny, sme vyrobili toto luxusné plné víno na výnimočné príležitosti.
Vypredané, ale dobrá správa …. 21.10.2020 fľašujeme nové podobné šípkové barrique.
Šípkové ľadové vína objednávajte na: https://ovocinarhrehor.sk/product-category/oranzove/